Troškovi rada u drugom kvartalu smanjeni 0,5%

Bez autora
Sep 06 2010

Troškovi rada u drugom kvartalu u Sloveniji bili su prosječno pola postotka manji nego u istom lanjskom razdoblju. Povišenje je zabilježeno u području vodoopskrbe, saniranja okoliša, rukovođenja otpadom, poljoprivredi, šumarstvu i ribarstvu. Troškovi su se najviše snizili u stručnim, znanstvenim i tehinčkim djelatnostima (9,6 posto), te u djelatnostima javne uprave i obrane te socijalnog osiguranja (6,9 posto). U prvom kvartalu su se troškovi rada na godišnjoj razini povećali 4 posto.

Troškovi rada u drugom kvartalu smanjeni 0,5%Troškovi rada u drugom kvartalu u Sloveniji bili su prosječno pola postotka manji nego u istom lanjskom razdoblju.

Povišenje je zabilježeno u području vodoopskrbe, saniranja okoliša, rukovođenja otpadom, poljoprivredi, šumarstvu i ribarstvu. Troškovi su se najviše snizili u stručnim, znanstvenim i tehinčkim djelatnostima (9,6 posto), te u djelatnostima javne uprave i obrane te socijalnog osiguranja (6,9 posto). U prvom kvartalu su se troškovi rada na godišnjoj razini povećali 4 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik